Chat with us, powered by LiveChat
NyheterNu erbjuder vi HLR och första hjälpen utbildning online

Nu erbjuder vi HLR och första hjälpen utbildning online

Olyckor tar inte paus bara för att en pandemi har svept in över världen. Arbetsplatser behöver fortsatt fungera och det är lika viktigt som alltid att hålla sin HLR och första hjälpen kunskap uppdaterad. För att minimera risken för smitta erbjuder vi nu Första hjälpen & HLR utbildning online. Distansutbildning via Zoom Idag är det […]

Olyckor tar inte paus bara för att en pandemi har svept in över världen. Arbetsplatser behöver fortsatt fungera och det är lika viktigt som alltid att hålla sin HLR och första hjälpen kunskap uppdaterad. För att minimera risken för smitta erbjuder vi nu Första hjälpen & HLR utbildning online.

Distansutbildning via Zoom

Idag är det viktigt att hålla avstånd och minimera kontakten med människor. Många arbetar hemifrån på distans så långt det är möjligt. Låt inte distansarbete hindra företagets medarbetare från att uppdatera sina kunskaper i HLR och första hjälpen. 

Nu erbjuder vi utbildning online. Via Zoom undervisar våra instruktörer dig och dina medarbetare hur ni kan rädda liv om olyckan är framme. Till sin hjälp har instruktören en pedagogisk Powerpoint presentation, headset och mikrofon.

Uppdatera och underhåll dina kunskaper

Kunskaper i HLR kan rädda liv om olyckan är framme, men det är viktigt att löpande hålla igång och uppdatera sina kunskaper. Det är kunskaper som du förhoppningsvis aldrig kommer att ha nytta av, men är olyckan framme ska det sitta i ryggmärgen. 

Genom att gå en HLR webbutbildning får du ta det av livsviktig kunskap på ett Covid-19 säkert sätt.

Olyckor sker oavsett

Olyckor händer trots allt oavsett om det är en pandemi eller inte. På arbetet, i mataffären eller efter vägen där du kommer som första bil till en olycksplats.

Via dagens teknik kan vi erbjuda en bra utbildning på distans som passar både nybörjare och de som behöver uppdatera sina befintliga kunskaper.

Fler nyheter

Första hjälpen vid medvetslöshet

Olyckor och plötsliga sjukdomsfall kan inträffa när som helst och var som helst, på arbetsplatsen, hemma eller på fritiden. Första hjälpen påbörjas direkt på olycksplatsen, ofta utan några hjälpmedel. All hjälp är viktig och värdefull. Personer som har lär...
nov 02, 2020

Ny hemsida, samma HLR Proffsen

Äntligen är den här, vår nya hemsida! Här kommer det framöver uppdateras med allt spännande som sker i och runt om vår verksamhet. Som en start tänkte vi här nedan ge er en liten allmän inblick i vad som hänt den senaste tiden, läget just nu, samt vad som ...
okt 13, 2020