Chat with us, powered by LiveChat
NyheterRepetera HLR och första hjälpen kunskaper

Repetera HLR och första hjälpen kunskaper

Har ni en hjärtstartare på er arbetsplats? Var det längesen ni gick en kurs i hjärt- och lungräddning eller första hjälpen på er arbetsplats? Då dags för er boka en utbildning med oss. Repetition är grundläggande för att kunna och våga agera när olyckan är framme. Förebygg olyckor och minimera skador Skador och olyckor kan […]
HLR övning

Har ni en hjärtstartare på er arbetsplats? Var det längesen ni gick en kurs i hjärt- och lungräddning eller första hjälpen på er arbetsplats? Då dags för er boka en utbildning med oss. Repetition är grundläggande för att kunna och våga agera när olyckan är framme.

Förebygg olyckor och minimera skador

Skador och olyckor kan vara smärtsamma, tragiska och kostsamma. Därför är det viktigt att man som arbetsplats minimerar risker för olyckor. Det är också viktigt att regelbundet utbilda personalen i hur man ska agera när olyckan väl är framme.

I många fall är detta inget man tänker på förrän olyckan väl skett.

HLR övning

Gå en kurs hos oss

Med våra utbildningar ser vi till att du och dina kollegor får den kunskap och de verktyg som krävs för att kunna hantera akuta olyckor och minimera risker på er arbetsplats.

Vi vill att alla ska känna sig trygga på arbetet och kunna fokusera på det som man är bäst på, sitt jobb. Vi är därför flexibla genom att erbjuda smidiga bokningar och plats utbildningen ska hållas på, ex på plats hos er, i samband med konferens eller online.

Att gå våra utbildningar och säkra upp arbetsplatsen mot olyckor är en investering i personalen. 

Hjärtstartare

Investera i en hjärtstartare till arbetsplatsen. Det är tiden fram till den första elstöten som i många fall gör skillnad på liv och död. En påkopplad hjärtstartare inom 3 minuter från inträffat hjärtstopp ökar överlevnadschansen upp till 74%. Genom oss kan man välja på att hyra eller köpa hjärtstartaren och vi har flera olika modeller att välja på.

Läs mer om våra hjärtstartare.

Referenser

Vill du läsa mer om vad våra kunder tycker om våra utbildningar?

Läs våra omdömen här (sidan öppnas i ny flik).

HLR-Dockor och en defibrillator

Fler nyheter

Första hjälpen vid medvetslöshet

Olyckor och plötsliga sjukdomsfall kan inträffa när som helst och var som helst, på arbetsplatsen, hemma eller på fritiden. Första hjälpen påbörjas direkt på olycksplatsen, ofta utan några hjälpmedel. All hjälp är viktig och värdefull. Personer som har lär...
nov 02, 2020

Ny hemsida, samma HLR Proffsen

Äntligen är den här, vår nya hemsida! Här kommer det framöver uppdateras med allt spännande som sker i och runt om vår verksamhet. Som en start tänkte vi här nedan ge er en liten allmän inblick i vad som hänt den senaste tiden, läget just nu, samt vad som ...
okt 13, 2020