Hjärtstartare

Be om offert

Hjärtstartare räddar liv

När ett hjärtstopp har inträffat är det viktigt att agera snabbt. Chansen för överlevnad ökar betydligt om man har tillgång till en hjärtstartare.

En hjärtstartare, även kallad defibrillator, är en maskin som analyserar hjärtats rytm med hjälp av elektroder som man fäster på bröstet. Hjärtstartaren kan sedan leverera en strömstöt rakt in i hjärtat. Med hjälp av en strömstöt kan hjärtat starta om på nytt och återgå till normala hjärtslag.

Köpa hjärtstartare

En hjärtstartare ökar chansen att överleva. Hos HLR Proffsen kan du köpa användarvänliga hjärtstartare av hög kvalitet till arbetsplatser, föreningslokaler och offentliga miljöer. En viktig investering som kan rädda liv. Med en hjärtstartare i närheten kan du känna dig tryggare vid ett hjärtstopp.

Köp hjärtstartare

Hyra hjärtstartare

Hos HLR Proffsen kan företag, föreningar och privatpersoner tryggt och lätt hyra en färdiginstallerad hjärtstartare för en låg månadskostnad. Alla kan drabbas av hjärtstopp och därför är det viktigt att ha tillgång till en hjärtstartare på arbetsplatsen, i föreningslokalen och i offentliga miljöer.

Hyr hjärtstartare

Hjärt- och lungräddning med hjärtstartare

Varje år drabbas tusentals svenskar av plötsligt hjärtstopp. Det kan hända vem som helst. I många fall föregås hjärtstopp av varningssignaler. Människor som drabbas av kärlkramp och hjärtinfarkt kan känna sig illamående, få buksmärtor eller uppleva en central smärta i bröstet. Hos barn föregås hjärtstopp oftare av andningsproblem och syrebrist.

För att kunna rädda liv är det viktigt att vara förberedd om olyckan skulle vara framme. Om någon i din närhet drabbas av plötsligt hjärtstopp vill du självklart kunna öka chanserna till överlevnad i väntan på ambulans. I många fall räcker det tyvärr inte med att utföra hjärt- och lungräddning, utan man måste få en strömstöt av en hjärtstartare. Då är det bra om man har snabb tillgång till en, helst inom 3 minuter.
Tiden är alltså avgörande när ett plötsligt hjärtstopp inträffar. Om en akut första hjälpen-behandling i form av hjärt- och lungräddning med hjärtstartare sätts igång i tid överlever omkring 74 procent av de drabbade. Överlevnadschansen minskar med en tiondel för varje minut som passerar. Vi rekommenderar därför alla företag och föreningar att hyra eller köpa hjärtstartare.

Vilken lösning med hjärtstartare passar er bäst?

Det finns flera olika sätt att skapa tillgång till hjärtstartare där du befinner dig. Genom oss kan du välja att hyra eller köpa hjärtstartaren direkt. Vi guidar dig gärna rätt och kan ge råd om vilken lösning du eller ditt företag kan ha mest nytta av. Vi kan berätta hur ledande hjärtstartare fungerar och om olika typer av upplägg vid hyra eller köp av hjärtstartare. Majoriteten av våra kunder väljer att hyra på grund av tryggheten och bekvämligheten som vårt supportavtal innebär för alla hyreskunder. Vi erbjuder hjärtstartare i toppklass och kan även stå till tjänst med utbildning för organisationer och företag.

Läs gärna på om våra olika lösningar för att hitta ditt optimala upplägg. Om du har några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna till!

Path 2 Copy 2Created with Sketch.

Lifepak CR2

Våra utbildningar

Vi utbildar företag runtom i Sverige inom hjärt- och lungräddning med hjärtstartare, barn- HLR, första hjälpen, brandutbildning och heta arbeten.

Våra utbildningar följer HLR rådets riktlinjer och vi garantera er en lärorik kurs från våra proffsiga instruktörer, oavsett vilken kurs ni väljer. Efter utförd utbildning får företaget ett certifikat och deltagarna får individuella kunskapsbevis.

Läs mer