Hyra hjärtstartare

Be om offert

Hjärtstartare

Vid hjärtstopp ökar chanserna för överlevnad om en hjärtstartare används. Hyr er hjärtstartare från oss.

Kontakt

Drottninggatan 17
591 30 Motala​

HLR-övning med placerade händer på person

Att hyra hjärtstartare av oss

Hjärtstopp är en av Sveriges vanligaste dödsorsaker. Det kan drabba vem som helst när som helst. Numera finns det verktyg och kunskap som, om det används på rätt sätt, kan rädda livet på människor som drabbas av hjärtstopp. Om en hjärtstartare används inom 3 minuter vid ett plötsligt hjärtstopp kommer sannolikt cirka 74 procent av de drabbade att överleva. Därför behöver en hjärtstartare alltid finnas i din närhet – på jobbet, i föreningslokalen, i grannskapet eller i ditt hem. Av oss kan du hyra hjärtstartare som företag, privatperson eller förening.

Hyra hjärtstartare som privatperson eller företag

Oavsett var och hur du bor och jobbar är tillgången till en hjärtstartare viktig. Om en människa drabbas av hjärtstopp handlar det om minuter innan det är för sent att rädda liv. Att bo i en stad där det finns vårdcentraler och sjukhus nära till hands är därför ingen garanti. Med tillgång till hjärtstartare ökar hjärtsäkerheten där du befinner dig. Dagens teknik imponerar och hjärtstartarna som vi erbjuder håller mycket hög kvalitet.

Att hyra hjärtstartare är både tryggt och bekvämt. För en låg månadskostnad ingår ett komplett paket med en färdiginstallerad hjärtstartare och alla tillbehör du behöver. Det går lika bra att hyra hjärtstartare som privatperson som att hyra hjärtstartare som företag.

I vårt hyresavtal ingår:

  • Färdiginstallerad hjärtstartare med elektroder och batterier
  • Väggfäste eller väska
  • Kit med sax, rakhyvel, torkduk och pocketmask
  • Skylt och klistermärken att märka upp med
  • Supportavtal

Supportavtal ingår vid hyra av hjärtstartare

Många företag, föreningar och privatpersoner föredrar att hyra hjärtstartare. När du väljer att hyra hjärtstartare av oss ingår även vårt supportavtal. Support och underhåll ingår under hela avtalstiden. Du slipper den initiala investeringen och betalar istället bara en låg månadskostnad.

När du hyr hjärtstartare genom oss ingår alltid vårt supportavtal. Supportavtalet innefattar:

  • Telefonsupport på helgfria vardagar mellan 08.00-16.00
  • Felavhjälpning
  • Hjälp med uppgraderingar
  • Vi håller koll på när det är dags att byta batterier och elektroder som då skickas ut kostnadsfritt.
  • Hjälp med att registrera hjärtstartare på hjärtstartarregistret.

Utbildning i hjärt- och lungräddning med hjärtstartare

Även om de hjärtstartare vi erbjuder är mycket enkla att använda rekommenderar vi en utbildning i hjärt-lungräddning med hjärtstartare. Då får du rätt verktyg för att kunna använda hjärtstartaren korrekt och kan känna dig trygg med användningen. Under utbildningen får du lära dig flera viktiga saker. Först och främst får du grundläggande utbildning i hjärt- och lungräddning, vilket utgör själva grunden i alla våra utbildningsprogram inom HLR-området. Du lär dig om hur du ska agera vid luftvägsstopp och får kunskap om hur du som självständig individ bör hantera en situation där en människa har drabbats av hjärtstopp. Du får också lära dig allt om din hjärtstartare och en demonstration av hur den används på rätt sätt.

Läs mer

Kontakt

Drottninggatan 17
591 30 Motala​

Öppettider

Mån-tors, 08:00 - 16:00
fre 08:00 - 15:00

Offertförfrågan

Använd vårt kontaktformulär för att göra bokningsförfrågan.

Bilder