Brandutbildning

Be om offert

Brandkunskap

Utbildningen varvar teoretiska och praktiska moment och inga förkunskaper krävs för att delta i kursen. Efter utförd utbildning tilldelas arbetsplatsen ett certifikat som visar att ni uppdaterat era kunskaper.

Kontakt

Drottninggatan 17
591 30 Motala​

bild där tre personer över brandsläckning

Brandutbildningen innehåller

Kompetenta och utbildade medarbetare är nyckeln till ett bra brandskydd. Under den här utbildningen lär vi dig och dina kollegor hur ni ska agera vid olika brandsituationer, oavsett om det börjar brinna på jobbet, eller i hemmet. Det är en grundläggande brandutbildning med både teori och praktiska övningar. Vi utgår från era förutsättningar, möjligheter, problem och risker samt tar hänsyn till personalens förkunskaper och er organisation. Med hjälp av grundläggande brandskyddsutbildning får era medarbetare kunskap om brandförlopp och hur de kan agera för att förebygga bränder.

Kursupplägg

Tid: 3 timmar

Maximalt antal deltagare per brandutbildning: 15 st.

Detta för att alla ska få utrymme och möjlighet att ställa frågor och göra de praktiska övningarna samt att vi skall kunna garantera en hög kvalitet på er utbildning.

Plats: För de praktiska övningarna krävs en säker plats utomhus. (Om det inte finns någon säker plats utomhus går vi noggrant igenom allt inomhus utan eld och vatten).

Innehåll:

  • Teori brandkunskap
  • Tänkbara brandorsaker och konsekvenser
  • Förebyggande brandskydd
  • Utrymningsförfarande
  • Praktisk användning av brandsläckare och brandfilt
Kontakt

Drottninggatan 17
591 30 Motala​

Offertförfrågan

Använd vårt kontaktformulär för att göra bokningsförfrågan.

Bilder