Vår verksamhet

Om oss

Vi utbildar företag och föreningar inom hjärt- och lungräddning, första hjälpen, Barn HLR, brandkunskap och Heta Arbeten.

Det gör vi genom att utföra kurser på plats hos företag eller i vår utbildningslokal. Med våra instruktörer och det nätverk vi samarbetar med så täcker vi hela Sverige och kan alltså hålla företagskurser på rikstäckande områden. Vi säljer även material och produkter inom dessa områden. T.ex hjärtstartare, väggfästen, bärväskor, första hjälpen-produkter m.m. På våra kurser följer vi HLR rådets riktlinjer vilket innebär att du kan försäkra dig om att du får en kvalitetssäkrad kurs som följer de aktuella riktlinjerna.

Path 2 Copy 2Created with Sketch.
Steg 1

Kontakt

Första kontakten sker genom att ni kontaktar oss, eller så har ni blivit uppringda av oss för att diskutera vad vi erbjuder för utbildningar och produkter, och om detta är aktuellt att lära sig på ditt företag.

Steg 2

Boka datum

Om vi inte bokar in ett datum i första kontakten så håller vi fortsatt kontakt med er för att hitta ett datum som passar er bra att utföra utbildningen på. När det är bestämt skickas ett mail med en bokningsbekräftelse och allmän information ut.

Steg 3

Utbildning

På utbildningsdagen tar vi med oss allt utbildningsmaterial som behövs och håller utbildningen på plats hos er, eller önskad plats. När utbildningen är klar får arbetsgivaren ett certifikat till arbetsplatsen och deltagare får var sitt kunskapsbevis.

Steg 4

Efter avklarad utbildning

När utbildningen är avklarad kommer fakturan skickas iväg från oss. Vi brukar även be våra kunder att ge betyg på våra utbildningar för att hela tiden säkerställa att vi håller en hög kvalitét på våra utbildningar, detta är naturligtvis frivilligt.

Steg 5

Repetitionsutbildning

Vi håller fortsatt kontakt med jämna mellanrum för att stämma av om ni behöver någon ytterligare utbildning eller när det börjar bli dags att gå en repetitionsutbildning för att hela tiden hålla kunskapen uppdaterad.

Path 2Created with Sketch.

Medarbetare

Patrik Ullman

Verksamhetschef

My Jesäter

Kundtjänst / Administration

Max Knutsson

Säljchef

Klara Axén

Administration / Säljare

Marcus Sundström

Instruktör / säljare

Pia Westblad

Säljare

Ludwig Nilsson

Instruktör / Säljare

Julia Stackling

Säljare

Theodor Eklund

 Säljare

Stina Johansson

Instruktör / Säljare

Evelina Leinar

Instruktör / Säljare

Anton Abrahamsson

Instruktör / Säljare

Ellen Rosén

 Säljare

Edvin Nilsson

Instruktör / Säljare

Ebba Kneck

Säljare

Felix Knutsson

Säljare

Företag vi jobbat med

4,8 av 5

Vår högsta prioritering har alltid varit att försöka överträffa våra kunders förväntningar. Med ett snittbetyg på 4,8 av 5 anser vi att vi är god bit på vägen.

Då vi ständigt vill bli bättre jobbar vi med utveckling av våra kurser och vår personal. För att få en ärlig bedömning av hur det går ber vi våra kunder att betygsätta våra utbildningar från första kontakt till utförd kurs. Detta gör vi genom reco.se.

Utbildningar som räddar liv

Sedan dag ett har vår målsättning varit att sprida kunskap för att öka antalet överlevande vid hjärtstopp.

Vi försöker hålla en kontinuerlig dialog med våra kunder för att se över när det är dags för repetitionsutbildningar eller eventuellt någon annan typ av utbildning vid nästa tillfälle. Ibland kan man då få höra att de varit med och ingripit vid ett hjärtstopp, vilket glädjer oss att tryggheten i att agera finns efter vår utbildning. Extra glädjande är det naturligtvis om allt dessutom har gått bra.

Välj HLR Proffsen

Vi har kvalitétssäkrade utbildningar som följer HLR rådets riktlinjer

Vårt snittbetyg på 4,8 av 5 är en stark anledning till att anlita oss.

Vi övar mycket praktiskt med verklighetstroget utbildningsmaterial.

Alla våra utbildningar kan hållas i era lokaler eller på önskad plats.