Köpa hjärtstartare

Be om offert

Hjärtstartare

En hjärtstartare nära till hands vid hjärtstopp ökar chanserna för överlevnad. Köp hjärtstartare till er verksamhet från oss.

Kontakt

Drottninggatan 17
591 30 Motala​

HLR-övning med placerade händer på person

Att köpa hjärtstartare är en livsviktig investering

Att köpa hjärtstartare till företag eller föreningar kan vara en livsviktig investering. Hjärtstopp är ett mycket vanligt förekommande fenomen och ju fler som väljer att hyra eller köpa hjärtstartare, desto fler liv kan räddas. Med en fungerande hjärtstartare på plats är sannolikheten att överleva ett hjärtstopp hela 74 procent. Genom att köpa hjärtstartare kan du känna dig extra trygg genom vetskapen att du har ett verktyg tillgängligt om ett hjärtstillestånd skulle uppstå.

Köp hjärtstartare för ökad trygghet

Köp hjärtstartare hos oss så kan du vara säker på att få rätt rådgivning och hög kvalitet på dina produkter. Våra hjärtstartare passar lika bra för såväl kontor och föreningslokaler som offentliga platser och i hemmet. Apparaterna är enkla att hantera och självinstruerande på svenska. Tänk på att hjärtstartaren bör placeras så tillgänglig och synlig som möjligt. Då kan du vara säker på att du har maximerat chanserna att hjärtstartaren används om ett plötsligt hjärtstopp skulle äga rum i omgivningen.

Att köpa hjärtstartare till företag

I stunder då varje minut räknas är det viktigt att hjälpen finns nära till hands. De flesta tillbringar hela sina dagar på jobbet. Att ha en trygg och säker arbetsmiljö är något som prioriteras högt av de flesta. Därför vill många företag utrusta sina kontor med hjärtstartare. Det visar på omtanke för både besökare till företaget och dess medarbetare. Om du vill köpa hjärtstartare till ditt företag är du välkommen att kontakta oss för offert.

Förutom hjärtstartare erbjuder vi en rad tillbehör som kan vara bra att ha på platsen där hjärtstartaren ska finnas tillgänglig, något som kan vara extra viktigt i lokaler med mycket rörelse.

Garanti och tillbehör till hjärtstartare

När du köper en hjärtstartare via oss får du självklart med alla bastillbehör som du behöver. Hjärtstartaren skickas ut färdiginstallerad och redo för användning. Vid köp av hjärtstartare kan vi också hjälpa till med ytterligare tillbehör som larmade skåp, väggfäste, väska eller extra skyltning.

Om du köper hjärtstartare genom oss ingår 8 års garanti om du handlar LifePak CR2. Hjärtstartaren är mycket driftsäker och genomför dagliga självtester av viktiga funktioner. Med knappen ”barnläge” kan man dessutom skifta till behandling av barnhjärtan, med befintliga elektroder.

Utbildning i HLR och hjärtstartare

Även om de hjärtstartare vi erbjuder är mycket enkla att använda rekommenderar vi en utbildning i hjärt-lungräddning med hjärtstartare. Den ger dig en grundläggande utbildning i hjärt- och lungräddning. Du får den kunskap som krävs för att kunna agera rätt i en situation då en människa drabbas av hjärtstopp. Kursen passar för alla som vill förbättra sin kunskap inom HLR-området och kunna rädda liv när det behövs. Du lär dig att utföra andningskontroll, utföra bröstkompressioner och inblåsningar och att avgöra när det är dags att använda hjärtstartaren samt hur den ska hanteras.

Kontakt

Drottninggatan 17
591 30 Motala​

Öppettider

Mån-tors 08:00 - 16:00
fre 08:00 - 15:00

Offertförfrågan

Använd vårt kontaktformulär för att göra bokningsförfrågan.

Bilder