Chat with us, powered by LiveChat
NyheterNy hemsida, samma HLR Proffsen

Ny hemsida, samma HLR Proffsen

Äntligen är den här, vår nya hemsida! Här kommer det framöver uppdateras med allt spännande som sker i och runt om vår verksamhet. Som en start tänkte vi här nedan ge er en liten allmän inblick i vad som hänt den senaste tiden, läget just nu, samt vad som ligger framför oss. Rekommenderat företag hos […]
bilder av HLR-proffsens nya hemsida i olika skärmar

Äntligen är den här, vår nya hemsida! Här kommer det framöver uppdateras med allt spännande som sker i och runt om vår verksamhet. Som en start tänkte vi här nedan ge er en liten allmän inblick i vad som hänt den senaste tiden, läget just nu, samt vad som ligger framför oss.

bilder av HLR-proffsens nya hemsida i olika skärmar

Rekommenderat företag hos Reco.se

När ett proaktivt arbetsmiljöarbete blir en viktigare del för fler företag - från små till stora - och konkurrensen ökar är det viktigt för oss att leverera ett mervärde. Vi på HLR Proffsen vill skapa mervärde utöver att leverera utbildningen eller produkten. Det är en av våra viktigaste punkter som vi ständigt arbetar med att förbättra - vilket ger resultat!

Ända sedan starten 2016 har vi arbetat aktivt med att våra instruktörer ska bli de bästa i Sverige på det de gör. Vi anser nämligen inte att det är tillräckligt att bara ha kompetensen som krävs för att kunna utbilda. Vi har därför investerat mycket tid och energi i att även utbilda inom pedagogik, vilket ger resultat! I skrivande stund har vi 250 kundomdömen och ett snittbetyg på hela 4,8, och är för tredje året i rad ett rekommenderat företag hos Reco.se. Det här är vi fantastiskt stolta och tacksamma för, och det ger oss bränsle till att fortsätta sträva efter att bli ännu bättre. Till alla våra kunder, stort tack för förtroendet!

Hur hanterar vi denna unika situation och på vilket sätt har det påverkat vår verksamhet?

Som ett utbildningsföretag från Motala, där vår filosofi är att komma ut på plats och utbilda har Corona medfört utmaningar. Att majoriteten av våra kunder dessutom är belägna i Stockholm och Göteborg har tyvärr inte gjort det lättare.

Vi ska inte ljuga, från och med mitten av mars och många veckor därefter kändes det som att många av dagarna bara delade ut nya slag i magen på oss. Vår beläggning minskade med över 90%. Vi behövde agera, och det var precis vad vi gjorde. Genom att ”Coronasäkra” våra utbildningar började vi få igång bokningarna igen. Kunder som tidigare hade hört av sig och velat boka om utbildningarna, kände sig i och med denna förändring trygga med att utföra utbildningen och sakta men säkert kommer vi närmare och närmare vår tidigare standard, vilket känns fantastiskt kul!

Vad innebär ”Coronasäkrade” utbildningar?

Tack vare dessa åtgärder är det tryggt och säkert att delta på våra utbildningar:

  • Känner någon deltagare minsta symptom ska den personen inte genomgå utbildningen.
  • Vi har med oss plasthandskar till såväl instruktören som kursdeltagarna.
  • Vi rengör våra dockor med desinfektionsmedel.
  • Vi lämnar det valfritt att öva på inblåsningar. Kan, vill eller vågar man inte så är det helt okej att hoppa över det, precis som i ett skarpt läge.
  • Vi har slopat parövningar så att man inte är i kontakt med varandra.
  • Vi försöker efter bästa möjliga förmåga hålla det avstånd som rekommenderas från Folkhälsomyndigheten.
badge från reco

Att övning ger färdighet är sedan gammalt. När det gäller utförande av HLR är det dock extra viktigt.

Visste du att rekommendationen från svenska HLR-rådet är att gå kursen varje år? Vi kan förstå att det kan kännas lite ”kaka på kaka” att köra exakt samma upplägg som sist bara ett år efter. Därför har vi nu investerat i nytt utbildningsmaterial där man bland annat kan koppla upp dockorna mot en TV och köra ”HLR-race”.

Nytta med nöje, helt enkelt!

Fler nyheter

Första hjälpen vid medvetslöshet

Olyckor och plötsliga sjukdomsfall kan inträffa när som helst och var som helst, på arbetsplatsen, hemma eller på fritiden. Första hjälpen påbörjas direkt på olycksplatsen, ofta utan några hjälpmedel. All hjälp är viktig och värdefull. Personer som har lär...
nov 02, 2020